Bouwkundige keuring in Harderwijk en Hierden

Bouwkundige keuring in Harderwijk en Hierden

Woning kopen en wil je de bouwkundige staat grondig laten inspecteren? De Keurder inspecteert, analyseert en rapporteert, zodat je precies weet wat je koopt (of juist niet!). Ook in Harderwijk! Of je nu woont in de binnenstad, Drielanden, Stadweiden of één van de andere wijken: wij hebben in heel veel Harderwijkse straten al woningen gekeurd. 

Een vrijblijvende afspraak met De Keurder is zo gemaakt: Bel of app: 06 43 01 41 06 of vul het contactformulier in.

De Keurder is een Vastgoed Pro Erkend Bouwkundig Keurder. Dé garantie voor betrouwbaarheid en deskundigheid.


Ons inspectierapport is geen kinderspel

U weet, als bouwkundig keurders komen wij nogal eens bijzondere ‘oplossingen’ tegen. Zoals deze aandoenlijke constructie van een radiator.

Lees het gehele artikel

Eieren voor uw geld

Gisteren sprak ik een pluimveehouder, een agrariër met vijf stallen vol legkippen. Die kippen zijn allemaal van hetzelfde ras en ze leggen allemaal eieren die hetzelfde smaken. En toch liggen deze eieren in verschillende doosjes in uw supermarkt.

Lees het gehele artikel

Mijn man is communicatiemanager, in huis kan hij niets

‘Twee miljoen communicatiewetenschappers en niemand die een kraan kan repareren.’ Zo omschreef cabaretier Pieter Derks pakweg een jaar geleden de stand van Nederland.

Lees het gehele artikel

Ieder droomhuis heeft zo zijn gebreken

Heel wat mensen lopen rond met een droomhuis in hun hoofd. Een woning die bestaat, nog gebouwd moet worden of gewoon echt een droombeeld is. Het valt ons op dat veel woningzoekers een voorliefde hebben voor een zogenaamde jaren ’30-woning.

Lees het gehele artikel

Waar geniet u eigenlijk van?

Je hebt mensen die genieten van Franse muziek, een wereldgoal van Van Persie, grafitti van Banksy of een stevige kop erwtensoep op de ijsbaan in Loosdrecht. Genieten is nogal persoonlijk, ieder mens heeft zo zijn of haar voorkeuren. Wij van De Keurder zijn dol op iets waar niet veel mensen gek op zijn: gebouwen.

Lees het gehele artikel

De 5 vreemdste ‘oplossingen’ die we ooit zagen

Kijkt u op Facebook of YouTube wel eens naar foto’s of filmpjes met bouwbloopers? De Facebook-pagina Bouwfoutjes is wat dat betreft een aanrader. Als bouwkundig keurders komen wij ook regelmatig bijzondere ‘oplossingen’ tegen.

Lees het gehele artikel

Goedkope of voordelige bouwkundige keuring?

Het is bij Google best een populaire zoekopdracht: goedkope bouwkundige keuring. Klaarblijkelijk kijken veel mensen eerst naar de prijs en dan pas naar het product zelf. ‘Professionele bouwkundige keuring’ wordt veel minder gezocht in zoekmachines en dat is jammer. Waarom?

Lees het gehele artikel

Contact

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.