Profs in bouwtechnische keuringen

Pieter de Wit, aangenaam. Ik vorm samen met Coen en Patrick het inspectieteam van De Keurder. We hebben alledrie een passie voor bouw, bouwen en gebouwen en zijn werkzaam geweest in verschillende expertises in de bouwsector: werkvoorbereiding, calculatie, uitvoering, projectleiding, beheer, advies, inspecties, bouwkundige keuringen, energielabels en bouwmanagement. Kortom, De Keurder heeft eens schat aan ervaring en deskundigheid. 

Met deze kennis voeren we consumenten bouwkeuringen uit, zodat zij met een gerust hart een woning wel of juist niet kopen. Jaren 30-woningen, tussenwoningen en hoekwoningen, boerderijen of monumenten: met de expertise in ons team kunnen we iedere woningtype keuren en inspecteren. Dat doen we in een groot gebied: vanuit onze thuisbasis Amersfoort zijn we actief in geheel Midden-Nederland. Van Amsterdam tot Arnhem, van Zwolle tot Zaltbommel. 

Voor jou snel en deskundig een bouwtechnische keuring uitvoeren? Neem contact met ons op! Of bel of app 085 222 0968 of vul het contactformulier in.