Reviews van onze klanten

Hieronder vind je een aantal reviews die onze klanten hebben gepost op www.allebedrijvenin.nl. Meer reviews lezen? De meest actuele vind je op Google waar we van klanten 4,3 sterren krijgen op een schaal van 5. Zoek in Google op 'de keurder reviews'.

Jouw ervaringen met De Keurder delen via een Google review? KLIK HIER


Fijne mensen
Dé Keurder was op zeer korte termijn beschikbaar voor de keuring van ons nieuwe huis. Met twee man sterk hebben ze een zeer nauwkeurig keuring gedaan die vervolgens in begrijpelijke taal aan ons werd terug gekoppeld. Binnen een paar uur hadden we het rapport al in handen. Fijne mensen en erg prettig in contact. Wij raden Dé Keurder daarom zeker aan!
Stéphanie Luijks

Extra check

Communicatief, deskundig. Door het opmaken van een rapport van de uitgevoerde dakrenovatie zijn diverse punten opgemerkt die nog opgelost moesten worden. Hierdoor zijn veel toekomstige problemen zoals lekkages voorkomen. Ook heeft Pieter aangeboden om nog een extra check uit te voeren of de bevindingen waren opgelost. Erg goede dienstverlening. Kortom wij bevelen de Keurder van harte aan.

Chris de Langen

Duidelijk beeld

De Keurder heeft ons begin mei uitstekend begeleid met een bouwkundige keuring in Bilthoven. Coen is samen met ons door het huis gelopen, en heeft ons praktische aanwijzingen en adviezen gegeven. De keuring was volledig; zowel dak als kruipruimte. De afspraak kon snel gepland worden en de oplevering van het rapport volgde niet lang erna. Geen nonsens, bangmakerij of ontwijkende antwoorden, maar duidelijke beeld van wat er moet gebeuren.

Dennis Siemerink

Dé keurder, doet zijn naam eer aan!
Bij iedere vastgoed aankoop, of tussentijdse keuring, benaderen wij Pieter. Zijn adviezen zijn altijd zeer betrouwbaar. Twijfel je aan een bouwtechnische keuring? Absoluut niet nodig. Pieter brengt (on)voorziene kosten duidelijk in kaart en neemt hierdoor veel onduidelijkheid en twijfel weg. Vakkundig, professioneel, vriendelijk en altijd betrokken bij elk project
Sabine

Afspraak was vlot geregeld. Daarna snel een ...

Afspraak was vlot geregeld. Daarna snel een deskundig advies. Ik kan iedereen aanraden om bij bouwkundige vragen De Keurder in te schakelen!
Stijn

Prima ervaring met goed rapport en goede na service

Goede ervaringen met Pieter van de Keurder. Hij heeft een tijd geleden ons nieuwe huis gekeurd tegen een goede prijs, snelle beschikbaarheid, een goed volledig rapport dat snel onze kant op kwam. Recent is Pieter nog een keer langs geweest om wat plekken in de kruipruimte te bekijken waar we vragen over hadden alvorens te gaan isoleren, gewoon als service. Dank voor de goede hulp!
Tjeerd Breij

Kundig bedrijf waarbij alles duidelijk wordt besproken en gedocumenteerd

Prettige ervaring gehad met Pascal Schouten. Op korte termijn een afspraak kunnen maken, en vervolgens toegang gekregen tot het duidelijke klanten portaal waarin updates zichtbaar worden. Pascal geeft kundig advies en kijkt de woning grondig na. Verder geeft hij gedurende de ronde door het huis, het e.e.a. aan tips (waar ik zelf nooit bij stil had gestaan). Aangezien de aanschaf van een woning een flinke stap is, ben ik blij dat deze heren ons hebben geholpen gedurende het proces.
Ravi en Gerjanne

Pieter heeft de bouwkundige keuring gedaan ...

Pieter heeft de bouwkundige keuring gedaan tijdens de aankoop van een jaren 30 woning in Amersfoort. Daarna heeft hij ons erg goed geholpen met een vraag over mogelijke waterschade. Hij reageerde snel op de aanvraag via e-mail, kwam dezelfde dag al langs en gaf een kundig advies.
Ruud

Kundig, snel en vriendelijk

Vorig jaar hebben wij een huis gekocht in Utrecht, wat wij voorafgaand aan de koop hebben laten keuren door De Keurder. Dit kon op korte termijn in een smalle tijdsframe worden ingepland. Pascal heeft onze aankoop gekeurd. Hij is heel prettig in de omgang en is grondig te werk gegaan. Het rapport werd zeer snel (en dus op tijd voor de koop) opgeleverd. Beide heren zijn zeer kundig, vriendelijk en communicatief. Een aantal weken na de keuring hebben wij nog een paar keer contact gehad en heeft Pascal ons advies gegeven over bouwkundige zaken (bv. vloer isolatie). Ook een meningsverschil over een vloerbalken werd in overleg netjes opgelost. Bedankt!
Bart

De deskundige van De Keurder heeft een zeer goed gerichte inspectie uitgevoerd voor een prima prijs.

De werkwijze van De Keurder is plezierig een zeer effectief. Op korte termijn wordt een afspraak gemaakt. De bouwkundige staat wordt opgenomen waarbij alle relevante aspecten worden benoemd voor het doel van de inspectie. Binnen 24 uur kon het rapport worden gedownload dat helder en overzichtelijk is. De medewerker van De Keurder is een vriendelijke, deskundige maar ook onafhankelijke persoon die zelf zijn mening vormt over wat hij ziet, en die bovendien goed luistert naar de bedoelingen van mij als opdrachtgever. Voor de kosten hoef je het niet te laten, een keurige prijs! Ik zou iedereen aanraden die een huis wil kopen of laten renoveren, om een inspectie door de Keurder te laten uitvoeren!
Arjen van Middelkoop

Professioneel vakkundig advies plus uitstekende tips hoe om te verduurzamen

Prettig contact en professionele aanpak tijdens de keuring van het huis. Ook kregen we advies wat we kunnen doen om te vernieuwen en hoeveel dit min of meer gaat kosten. Dit bedrijf is echt een aanrader voor iedereen die een huis wil kopen!
Een enthousiaste en professionele aanpak en manier van denken
Alfred Kleisen

Erg aan te raden

Keuring gedaan bij aankoop van een huis, hij heeft alle hoeken van het huis bekeken was niet te beroerd om op het dak en in de kruipruimte te kruipen. Goed behulpzaam rapport en achteraf heeft hij ook zeer fijn nog wat zorgen weg kunnen nemen.
Vincent