Bouwkundige keuring in Harderwijk en Hierden

Bouwkundige keuring in Harderwijk en Hierden

Woning kopen en wil je de bouwkundige staat grondig laten inspecteren? De Keurder inspecteert, analyseert en rapporteert, zodat je precies weet wat je koopt (of juist niet!). Ook in Harderwijk! Of je nu woont in de binnenstad, Drielanden, Stadweiden of één van de andere wijken: wij hebben in heel veel Harderwijkse straten al woningen gekeurd. 

Een vrijblijvende afspraak met De Keurder is zo gemaakt: Bel of app: 06 43 01 41 06 of vul het contactformulier in.

De Keurder is een Vastgoed Pro Erkend Bouwkundig Keurder. Dé garantie voor betrouwbaarheid en deskundigheid.


De Keurder keurt ‘gewoon’ door

Vandaag kregen we de vraag of we wel open waren bij De Keurder. Het antwoord luidt: jazeker!

Lees het gehele artikel

Hoe sprookjesachtig ook, keurwerk draait om feiten

Wij van De Keurder komen soms de meest bijzondere constructies of objecten tegen. In eerdere blogs lieten we daar wel eens iets van zien. Onlangs troffen we in de tuin van een te keuren woning deze paddenstoel, een tuinhuisje dat de omgeving direct een hoog Efteling-gehalte gaf.

Lees het gehele artikel

Word passief voor een beter klimaat

Opeens reden ze in colonne naar Den Haag en zo’n beetje alle Provinciehuizen: boze boeren die ‘klaar waren’ met het beleid van de overheid. In de nieuwste klimaatplannen kwamen veel maatregelen op het bordje van de agrarische sector terecht en ook de bouwwereld voelde de eerste gevolgen aan den lijve. En de doorsnee burger?

Lees het gehele artikel

Jaaroverzicht van De Keurder

Over een paar dagen barst het lijstjesseizoen weer los. Media maken traditiegetrouw de balans op het afgelopen jaar. Van het woord van het jaar en het NOS Journaaloverzicht tot de grootste hits van 2019, het komt er allemaal aan. Wij van De Keurder hebben ook een paar kernwoorden bij elkaar geharkt en die richten zich – dat zult u begrijpen – op de particuliere woning.

Lees het gehele artikel

Zo, die zit potdicht

Als bouwkundige keurders komen we de meest creatieve vondsten tegen en deze week was het weer raak. De huiseigenaar in kwestie had een raamboompje met niet één maar twee hangsloten vastgezet. Dit deed bij ons de vraag rijzen: waarom?

Lees het gehele artikel

5 tips voor een ‘Keurder-proof’ zandkasteel

Ga je deze zomer op vakantie naar het strand? Dan bouw je vast op één van de zonnige dagen een zandkasteel.

Lees het gehele artikel

Ons inspectierapport is geen kinderspel

U weet, als bouwkundig keurders komen wij nogal eens bijzondere ‘oplossingen’ tegen. Zoals deze aandoenlijke constructie van een radiator.

Lees het gehele artikel

Eieren voor uw geld

Gisteren sprak ik een pluimveehouder, een agrariër met vijf stallen vol legkippen. Die kippen zijn allemaal van hetzelfde ras en ze leggen allemaal eieren die hetzelfde smaken. En toch liggen deze eieren in verschillende doosjes in uw supermarkt.

Lees het gehele artikel

Mijn man is communicatiemanager, in huis kan hij niets

‘Twee miljoen communicatiewetenschappers en niemand die een kraan kan repareren.’ Zo omschreef cabaretier Pieter Derks pakweg een jaar geleden de stand van Nederland.

Lees het gehele artikel

Ieder droomhuis heeft zo zijn gebreken

Heel wat mensen lopen rond met een droomhuis in hun hoofd. Een woning die bestaat, nog gebouwd moet worden of gewoon echt een droombeeld is. Het valt ons op dat veel woningzoekers een voorliefde hebben voor een zogenaamde jaren ’30-woning.

Lees het gehele artikel

Contact

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.