Bouwkundige keuring in Harderwijk en Hierden

Bouwkundige keuring in Harderwijk en Hierden

Woning kopen en wil je de bouwkundige staat grondig laten inspecteren? De Keurder inspecteert, analyseert en rapporteert, zodat je precies weet wat je koopt (of juist niet!). Ook in Harderwijk! Of je nu woont in de binnenstad, Drielanden, Stadweiden of één van de andere wijken: wij hebben in heel veel Harderwijkse straten al woningen gekeurd. 

Een vrijblijvende afspraak met De Keurder is zo gemaakt: Bel of app: 06 43 01 41 06 of vul het contactformulier in.

De Keurder is een Vastgoed Pro Erkend Bouwkundig Keurder. Dé garantie voor betrouwbaarheid en deskundigheid.


Woningmarkt normaliseert

Halfuurtje kijken en voor vrijdagmiddag 17.00 uur de bieding en bijbehorende voorwaarden mailen. De afgelopen jaren zijn veel huizen op deze wijze verkocht. Overbieden van de vraagprijs was de norm. Ik schrijf met opzet ‘was’ want wie naar de actuele NVM-cijfers over het derde kwartaal kijkt, ziet dat de woningmarkt normaliseert en overbieden veel minder gebeurt.

Lees het gehele artikel

Nee, we gaan geen bomen keuren

“Eigenlijk moet er in elke tuin tenminste één boom staan, liefst nog een paar meer”, vertelde een tuinontwerper onlangs. “Dat geeft een tuin, ook als deze wat kleiner is, ruimte en diepte.” Interessante gedachte, maar bomen en tuinen, daar hebben wij van De Keurder weinig mee te maken.

Lees het gehele artikel

Een bouwtechnische keuring: je woning-apk voor de komende vijftien jaar

Het is nog maar een half jaar geleden dat we een blog publiceerden over de woningmarkt en het kopen van een huis zonder voorbehoud bouwkundige keuring. Inmiddels neemt het aantal mensen dat zonder dit voorbehoud koopt toe: de krapte op de woningmarkt dwingt ze ertoe.

Lees het gehele artikel

Van het gas af (te beginnen met een beetje)

Ik weet natuurlijk niet welk energiecontract je hebt, maar inmiddels is wel duidelijk dat er onder consumenten winnaars en verliezers zijn. De winnaars zijn zij die een vast contract hebben dat door de energieleverancier wordt nagekomen. Die komen de winter wel door zonder grote financiële kleerscheuren. De verliezers zijn mensen met een variabel contract, een contract dat juist nu afloopt of een contract dat wordt opgezegd.

Lees het gehele artikel

Kopen (z)onder voorbehoud bouwkundige keuring

Ja, het is dringen op de woningmarkt en dan met name aan de kant van de kopers. Het is dat verjaardagen momenteel uiterst klein worden gevierd, anders zouden gasten zeker het onderwerp ‘spectaculaire woningverkopen’ aansnijden. Je ziet het voor je: een woonkamer, naar goed Nederlands gebruik ingedeeld in een ruime kring.

Lees het gehele artikel

BENG! Isoleren is niet van gisteren, maar van eergisteren én morgen

Het isoleren van gebouwen krijgt de komende jaren alle prioriteit. Om de klimaatdoelstellingen te halen – en dat is letterlijk van levensbelang voor de aarde – moet het verbruik van energie fors ingeperkt. Met elkaar zijn we op weg naar een energieneutrale samenleving waarin fossiele brandstoffen steeds meer vervangen worden door hernieuwbare bronnen.

Lees het gehele artikel

Over oom Koos en onze holistische visie op bouwen

​Vroeger! Toen was niet alleen alles beter (zoals het gezegde ons wil laten geloven), toen had je in veel families ook nog een oom Koos, Henk of Gert. Een oom die – hoe handig! – in de bouw werkte als timmerman, metselaar of meewerkend voorman. Neefjes en nichtjes die na veel sparen een eigen huis kochten, maakten dankbaar gebruik van zijn kennis.

Lees het gehele artikel

Meer thuis? Denk ook aan de luchtkwaliteit

De gemiddelde Nederlander heeft het afgelopen jaar meer uren binnenshuis doorgebracht dan ooit. Dat geldt voor volwassenen die werk of studie thuis oppakten, maar ook voor kinderen die noodgedwongen thuisonderwijs kregen.

Lees het gehele artikel

Het kerstverhaal, keur het zelf

Een paar weken geleden belandde ik tijdens het zappen langs televisiekanalen in het praatprogramma M. Onder leiding van journaliste Margriet van der Linden werd kerst 2020 besproken. Aan tafel een twee dames (excuses, ik ben hun naam vergeten, die ene presenteert Heel Holland Bakt).

Lees het gehele artikel

Drie bouwkundig keurders, één USA-politieauto. Waarom?

Eén team, één taak, één missie. Met dit thema probeerde het Ministerie van Defensie in het verleden nieuwe medewerkers te verleiden om in dienst te treden. Wij van De Keurder moesten daar even aan denken toen we vorige week een fotoshoot hadden.

Lees het gehele artikel

Contact

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.