Goedkope of voordelige bouwkundige keuring?

Omdat – zoals het spreekwoord zegt – goedkoop vaak duurkoop is. Wij van De Keurder doen niet aan goedkope keuringen, wel aan professionele bouwkundige keuringen die bovendien heel betaalbaar zijn (kijk maar naar onze prijzen). Wat wij bedoelen met professioneel? 

Zes punten:

  1. Kennis: onze keurders zijn niet alleen heel ervaren, ze beschikken ook over een brede bouwkundige kennis. Of het nu een vrijstaand landhuis, boerderij of bescheiden appartement is, we weten bij ieder woningtype waarop we moeten letten en laten ons niet verrassen.
  2. Tijd: haastwerk is geen goede basis voor een keuring. Het is een visuele inspectie, dus belangrijk dat de keurder de tijd neemt om overal kritisch te kijken. Wij van De Keurder plannen onze tijd ruim, zodat we een inspectie nooit hoeven af te raffelen.
  3. Aandacht: soms zijn opdrachtgevers erbij als we een bouwkundige keuring uitvoeren en dat is handig; dan kunnen ze vragen stellen over bijvoorbeeld de kosten van een verbouwing. Voorbeeld: we constateren dat een dak in slechte staat is en geven direct een indicatie van de te verwachten kosten voor renovatie of verbouwing. Overigens kunnen we dat ook achteraf doen. Wie een toelichting vraagt op bepaalde onderdelen uit het keuringsrapport, mag ons altijd even bellen.
  4. Helderheid: een bouwkundig inspectierapport moet niet lezen als een technisch wetenschappelijk document. Tenminste, dat vinden wij van De Keurder. Wij proberen onze verslagen zo op te stellen dat ook niet-techneuten begrijpen waarover het gaat.
  5. Flexibiliteit: onze samenleving is best jachtig, dus de agenda’s van bijna iedereen zijn behoorlijk gevuld, zowel zakelijk als privé. Wij van De Keurder hebben onze dienstverlening zo gepland dat we bijna altijd op korte termijn een bouwkundige keuring kunnen uitvoeren. En dat is prettig, want in de huidige woningmarkt is snelheid een belangrijk gegeven.
  6. Zekerheid: niet iedere keurder krijgt de Vastgoed Pro erkenning, De Keurder wel. Het is voor opdrachtgevers de zekerheid dat ze met een betrouwbare partij zaken doen.

Enfin, goedkoop of professioneel voordelig: de keuze is aan u.

Terug naar overzicht